Επικαιροτητα

Β. Κυνουρία: O Εμπορικός απαντά στις φήμες περί κρουσμάτων κορωνοϊού

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόρειας Κυνουρίας, ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή του τι συμβαίνει στη Β. Κυνουρία με τα κρούσματα κορωνοϊού.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

"Επειδή πολύς λόγος έγινε τις τελευταίες ημέρες περί κρουσμάτων Κορωνοϊού στην περιοχή μας, το Σωματείο Επαγγελματιών Δήμου Βόρειας Κυνουρίας έκρινε απαραίτητο να προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση.

Έπειτα από επικοινωνία που είχαμε με την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Άστρους κα. Πηγή Περδικάκη, ως την πλέον αρμόδια στα θέματα Υγείας ενημερώνουμε όλους τους πολίτες αλλά και παραθεριστές της περιοχής μας, ότι ο Δήμος μας έως και το Σάββατο 8 Αυγούστου και ώρα 7 απογευματινή, παραμένει χωρίς κρούσμα του COVID 19, (πέραν των 2 την περίοδο της μεγάλης καραντίνας).

Οι φήμες και η παραπληροφορηση, το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν κακό και φόβο για την περιοχή μας. Παρόλα αυτά, καλούμε τους πάντες και ιδιαίτερα τα μέλη του Σωματείου μας καθώς και τους εργαζόμενους σε αυτά, να τηρούν με σεβασμό τα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα ώστε να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς και υγιείς.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και υπομονή"

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.