Επικαιροτητα

Περιφέρεια: Αυστηροποιούνται οι έλεγχοι για κορωνοϊό

Τα αυξημένα κρούσματα και στην Πελοπόννησο επιφέρουν κινητοποίηση.

Αυστηροί έλεγχοι θα διενεργούνται στις εισόδους των κτηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην κάθε μία από τις πέντε Περιφερειακές Ενότητες, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού.

Αυτό τονίστηκε στην τηλεδιάσκεψη με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες την οποία συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας το πρωί της Τετάρτης 12 Αυγούστου, με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων που καταγράφεται σε όλη την Περιφέρεια.

Στο ίδιο πλαίσιο, η Περιφέρεια προέβη, σύμφωνα με δελτίο Τύπου και στην αγορά υγειονομικού υλικού για τους υπαλλήλους της και συγκεκριμένα 50.000 μασκών προστασίας, 10.000 ζευγαριών γαντιών και 500 λίτρων απολυμαντικού (100 λίτρα για κάθε Π.Ε.), ενώ παράλληλα δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες για ιδιαίτερη έμφαση στην απολύμανση των επιφανειών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.