Επικαιροτητα

Χαρδαλιάς: Τοπικά "lockdowns" και εκκλήσεις προς κάθε πολίτη

Nέα μέτρα κατά της πανδημίας ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Δεν αλλάζει κάτι στην Πελοπόννησο και την Τρίπολη.

 Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκος Χαρδαλίας ανακοίνωσε πριν από λίγο- Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020- πολλά εξειδικευμένα μέτρα, τοπικού χαρακτήρα που αφορούν την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ουσιαστικά, τα μέτρα λαμβάνουν πολύ αυστηρό χαρακτήρα σε περιοχές όπου υπάρχει ήδη επιδημιολογική επιβάρυνση ή αναμένεται να υπάρξει κατά τις επόμενες ημέρες. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Αρκαδία δεν αλλάζει κάτι ως προς τους κανονισμούς που ήδη εφαρμόζονται.

Χαρακτηριστικό είναι, πάντως,  πως σε Πάρο και Αντίπαρο επιβάλλεται, επί της ουσίας, "lockdown", ενώ επεκτείνεται η απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος μετά τις 24:00 στα..μισά, σχεδόν, νησιά της χώρας.

Η επιβολή των παραπάνω μέτρων, φαίνεται να επιβεβαιώνει, επαγωγικά, τις πληροφορίες που αναφέρουν πως τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι κατά πολύ σοβαρότερα απ' ότι εμφανίζονται μέσω των επισήμων ανακοινώσεων του Ε.Ο.Δ.Υ. 

Δείτε εδώ  όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.