Επικαιροτητα

Είναι οριστικό: Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία...

Σε... δόσεις οι μαθητές στα διαλείμματα

Σε πλήρη σύνθεση φαίνεται πως θα ανοίξουν τα σχολεία από Σεπτέμβρη όπως αποφασίστηκε κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη με τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας κατά του κορονοϊού

Ξεδιαλύνει το άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου, μετά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη που είχαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, η Υφυπουργός, Σοφία Ζαχαράκη, και ο Υφυπουργός, Βασίλης Διγαλάκης, με τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας κατά του κορονοϊού.

Αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης, η συνέχιση της προετοιμασίας της λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών που είχε ξεκινήσει προ μηνών, προκειμένου – όπως είχε ήδη ανακοινωθεί από την ηγεσία του Υπουργείου – να επικαιροποιηθεί η προετοιμασία και υπό το φως των πιο πρόσφατων επιδημιολογικών δεδομένων της πανδημίας στη χώρα μας.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.