Επικαιροτητα

Βάσεις 2020: Τα δυο σενάρια για την ανακοίνωση

Ημερομηνίες

28 Αυγούστου ή πρώτες μέρες Σεπτέμβρη τα ονόματα των επιτυχόντων

Χωρίς καθυστερήσεις θα γίνει η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής 2020 στα ΑΕΙ και τα ονόματα των επιτυχόντων.Στόχος του υπουργείου Παιδείας, είναι ν'αναρτήσει τα αποτελέσματα την Παρασκευή 28 Αυγούστου ή αμέσως μετά, επειδή μεσολαβεί και το Σαββατοκύριακο 29 και 30 του μήνα

Τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, αναμένεται να μπει τέλος στην αγωνία των υποψηφίων, για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και οι οποίοι έλαβαν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις. Οπως τόνισαν, σήμερα στο ethnos.gr, στελέχη του υπουργείου Παιδείας, στόχος είναι ν΄ανακοινωθούν οι βάσεις και τα ονόματα των επιτυχόντων στα πανεπιστήμια στις 28 Αυγούστου ή το αργότερο τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου ( επειδή μεσολαβεί και το Σαββατοκύριακο (29 και 30 Αυγούστου) .Σε κάθε περίπτωση η ανακοίνωση των επιτυχόντων δεν θα καθυστερήσει,συγκριτικά με πέρυσι, που είχαν ανακοινωθεί 28 Αυγούστου.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.