Επικαιροτητα

Σχολεία: Πότε θα είναι δικαιολογημένες οι απουσίες

Ποιοι ανήκουν στις ομάδες αυξημένου κινδύνου

Ο κύβος ερρίφθη στο θέμα της λειτουργίας των σχολείων της χώρας, με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως να ανακοινώνει πως αυτά θα ανοίξουν τελικά στις 14 Σεπτεμβρίου.

Η Νίκη Κεραμέως έδωσε αναλυτικά για μια ακόμη φορά τις οδηγίες για γονείς και μαθητές, αλλά και καθηγητές, προκειμένου να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού στα σχολεία.

Πέραν του ζητήματος της χρήσης μάσκας, όπου ανακοινώθηκαν και οι εξαιρέσεις μαθητών που υποχρεούνται να φορούν στο σχολείο, η κα. Κεραμέως έδωσε λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα υπολογίζονται οι απουσίες. Σύμφωνα με την Υπουργό Παιδείας, στο πλαίσιο της πανδημίας, οι δικαιολογημένες απουσίας διευρύνονται σε περιπτώσεις που κάποιος μαθητής νοσεί από τον κορωνοϊό ή ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη θεραπεία.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.