Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ανακατασκευάζεται η παιδική χαρά στο τρενάκι

Σε εξέλιξη εδώ και μερικές ημέρες οι εργασίες. Δείτε σχετικές φωτογραφίες.

Σάρκα και οστά παίρνουν οι εργασίες ανακατασκευής των παιδικών χαρών του δήμου Τρίπολης. 

Ο φάκος του arcadia938.gr βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην πλατεία Άρεως όπου και απαθανάτισε τις εργασίες που βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες σε εξέλιξη και αφορούν το ξήλωμα της παιδικής χαράς στο τρενάκι.

Πρόσφατα, ο Κώστας Τζιούμης στην επικοινωνία που είχε με τους δημότες της Τρίπολης είχε αναφερθεί στο ζήτημα της ανακατασκευής συνολικά 15 παιδικών χαρών στην πόλη μας.

"Υπήρξε πρόβλημα με την προμήθεια των οργάνων, διότι εντοπίστηκε κρούσμα στο εργοστάσιο. Θα ξεκινήσει η δημιουργία 15 σύγχρονων, πιστοποιημένων παιδικών χαρών. Όλες θα έχουν περίφραξη. Στο επόμενο 2-3 μήνες θα έχει ολοκληρωθεί το έργο", τόνισε χαρακτηριστικά. 

Όπως έχει ανακοινωθεί αναμένεται να γίνουν έργα, μεταξύ άλλων, στις παιδικές χαρές στην πλατεία Άρεως, στην Αγία Βαρβάρα, στα Ταμπάκικα, στην πλατεία Φιλικών, στην οδό Αριστοφάνους, στην Μεταμορφώσεως, Στοά Αθανασιάδη, αλλά και σε χωριά όπως η Βλαχέρνα, Δάρα, Κανδήλα και Μερκοβούνι.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.