Επικαιροτητα

"Φιάσκο με το άνοιγμα των σχολείων!"

"Πυρ" από αντιπολιτευόμενους για μια σειρά από θέματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο κ. Πετράκος, μάλιστα, επικεφαλής της παράταξης " Λαϊκή Συνεργασία" , αναφέρθηκε στο ζήτημα της έναρξης της σχολικής χρονιας- παρότι το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν έχει παρά ελάχιστη σχέση με το ζήτημα αυτό.

Ο κ. Νίκας δήλωσε πως " δεν καταλαβαίνω για τι συζηταμε!", υποστηρίζοντας πως κάποιοι Σύμβουλοι "ξεφεύγουν" από τα θέματα  της ημερήσιας διάταξης κι εκφράζουν γενικές, ιδεολογικοπολιτικές θέσεις επάνω στην επικαιρότητα.

Το γεγονός αυτο, ωστόσο, είναι απολύτως φυσικό καθώς το ίδιο το Περιφερειακό Συμβούλιο "παραδέχεται" ευθαρσως- μέσω δηλωσεων- πως επί της ουσίας είναι ένα όργανο " εκθέσεως ιδεών" , που ακολουθει, βήμα προς βήμα, τις εγγενείς αντιφάσεις του Ελληνικού Κράτους.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο κ. Περιφερειάρχης, προσπαθώντας να υποστηρίξει την απόφαση της Περιφερειακής Αρχής για την πρόσληψη δικηγόρων, καταφέρθηκε ενάντιο της "δημοσιουπαλληλικης νοοτροπίας", μετερχομενος και τον "αφορισμό" πως και όλοι οι Έλληνες να διορίζονταν στο δημόσιο, πάλι δεν θα εφθαναν.!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.