Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ: Ο Σύλλογος Καφέ-Εστιατόρων για το γενικό lockdown

"Δεν έχουμε λάβει καμία τέτοια απόφαση", αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Δεν συμμετέχει ο Σύλλογος Καφέ-Εστιατόρων Αρκαδίας στο lockdown που έχει ανακοινωθεί για την εστίαση την εβδομάδα 16-22 Σεπτεμβρίου

"Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα και ανακοινώσεις που αναφέρονται σε επικείμενη απεργιακή κινητοποίηση στον Κλάδο της Εστίασης από τις 16 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου, ο Σύλλογος Καφέ-Εστιατόρων Αρκαδίας θέλει να ενημερώσει τα μέλη του και το κοινό ότι ουδέποτε έλαβε τέτοια απόφαση και δεν σχετίζεται καθόλου με αυτά.

Ομοίως και η Πανελλήνια Ομοσπονδία μας ΠΟΕΣΕ η οποία είναι και ο επίσημος θεσμικός φορέας της Εστίασης Πανελλαδικά, με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 8 Σεπτεμβρίου, κράτησε αποστάσεις και κάλεσε τα μέλη της σε συσπείρωση, απομονώνοντας ‘’αυτόκλητους δήθεν σωτήρες’’ οι οποίοι ανακοινώνουν γενικό Lock down", αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξεδόθη και επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του arcadia938.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.