Επικαιροτητα

Γιαννακούρας "tour" στη Ν. Κυνουρία

Η Αρκαδία είναι πανέμορφη.

Η Αρκαδία για τους περισσότερους είναι συνυφασμένη με βουνά, λιβάδια και δάση. Δεν είναι όμως έτσι. Η Αρκαδία έχει πάνω από 100 χιλιόμετρα ακτογραμμή με πολλές πανέμορφες και ιδιαίτερες παραλίες και με αρκετούς γραφικούς παραθαλάσσιους οικισμούς, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από πολλά νησιά της πατρίδας μας.

Για μένα η Αρκαδία δεν είναι μόνο τόπος πολιτικής δραστηριότητας, αλλά αποτελεί το καταφύγιο μου, είναι ο τόπος που μου προσφέρει ψυχική ευφορία. Και αυτό οφείλεται τόσο στον ίδιο τον τόπο όσο και στους υπέροχους συμπατριώτες και φίλους που συναντώ σε κάθε περιοχή του.

Τις τελευταίες μέρες βρέθηκα στη Νότια Κυνουρία, απόλαυσα τη θαλπωρή της, συνάντησα αγαπητούς φίλους, καμάρωσα κάποια έργα στα οποία έχω βάλει και εγώ το λιθαράκι μου, άκουσα τα προβλήματα των κατοίκων και απογοητεύτηκα από την παντελή απουσία έργων στην περιοχή αυτή, καθ’ ην στιγμή από τη δική μας περιφερειακή αρχή ήταν προετοιμασμένα και με εξασφαλισμένες πιστώσεις, το επαναλαμβάνω αυτό πολλά έργα.

Έργα όπως το 1,5 εκ ευρώ για το δρόμο Άστρος-Λεωνίδιο, ο κόμβος του Τυρού, το αντιπλημμυρικό του Τυρού, η ράμπα ΑμεΑ σε Πλάκα Λεωνιδίου και Τυρό, η ύδρευση της Βασκίνας, ο δρόμος προς Βλησιδιά, ο δρόμος Πυργούδι- Χούνη και πολλά άλλα μικρότερα αλλά σημαντικά έργα για τις τοπικές κοινότητες της Αρκαδίας μας.

Δυστυχώς 1,5 χρόνο μετά τις εκλογές, που είναι αρκετός χρόνος, δεν έχει υλοποιηθεί ούτε ένα από αυτά.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.