Επικαιροτητα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Τι θα συμβεί αν βρεθεί κρούσμα covid-19 σε σχολείο

Οι αποφάσεις σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην έδρα της Περιφέρειας.

Τηλεδιάσκεψη για την αποτροπή της διάδοσης του covid-19 στις σχολικές μονάδες της Περιφέρειας Πελοποννήσου συγκάλεσε το πρωί της Πέμπττης 17 Σεπτεμβρίου, στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Σε αυτή συμμετείχαν, δια ζώσης ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Δημήτρης Οικονομόπουλος και ο γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Βασίλης Διαμαντόπουλος, ενώ μέσω τηλεδιάσκεψης έλαβαν μέρος οι διευθυντές Εκπαίδευσης και Υγείας από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Στη σύσκεψη, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Περιφέρειας, επισημάνθηκε ότι σε ενδεχόμενο εκδήλωσης κρουσμάτων δεν θα κλείνουν σχολεία, αλλά τμήματα ή τάξεις κι αυτό αφού προηγηθεί σχετική γνωμοδότηση, είτε από τον διευθυντή Υγείας της κατά τόπους Π.Ε. ή τον γενικό διευθυντή Υγείας της Περιφέρειας.

Επιπλέον, ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι εφόσον χρειαστεί εφοδιασμός σχολείων με αντισηπτικά και μάσκες, προς την κατεύθυνση αυτή θα συνδράμει η Περιφέρεια.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.