Επικαιροτητα

Ετοιμο το τουριστικό σάιτ της Πελοποννήσου

Ποιες κινήσεις γίνονται για την προβολή της Περιφέρειας.

Αποστολές δημοσιογράφων από τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο επισκέπτονται αυτό το χρονικό διάστημα την Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να συμβάλλουν στην προβολή της στις χώρες τους.

Αυτό έγινε γνωστό, μεταξύ άλλων, σε σύσκεψη υπηρεσιακών στελεχών του τουριστικού τομέα που συγκάλεσε στην Τρίπολη την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Στην ίδια σύσκεψη εξετάστηκε, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, επίσης η δυνατότητα προβολής της Περιφέρειας στο εξωτερικό μέσω των καταστημάτων της αλυσίδας Cocomat, η διοίκηση της οποίας δήλωσε ότι προτίθεται να διαθέσει σε αυτά δωρεάν χώρο για τον σκοπό αυτό.

Εξ άλλου γνωστοποιήθηκε ότι πολύ σύντομα ξεκινά η λειτουργία του διαδικτυακού τουριστικού σάιτ της Περιφέρειας, καθώς και ότι εξελίσσεται ταχύτατα η διαδικασία για την έναρξη λειτουργίας του περιπτέρου τουριστικών πληροφοριών στο Ναύπλιο, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.