Επικαιροτητα

"Κόντρα" για τα σκουπίδια στο Δ.Σ. Τρίπολης

"Ατάκα" Σμυρνιώτη προκάλεσε την "πληρωμένη" απάντηση Λαγού.

Ο επικεφαλής της παράταξης " Νέα Τρίπολη" ανέφερε, στο πλαίσιο θέματος σχετικού με τη διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου, πως αν ήταν αυτός υπεύθυνος, θα είχε λύσει το θέμα.

Ουσιαστικά, ως ο εν ενεργεία Αντιπρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, υποστήριξε πως, αν ήταν Πρόεδρος, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Παράλληλα, αμφισβήτησε την ορθολογικότητα της λύσης "Μεγαβούνι" για την Τρίπολη, λέγοντας πως " κινδυνεύει να γίνει νέος Άγιος Βλάσης".

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, κ. Λαγός, απάντησε πως αυτά είναι αερολογίες και πως ο κ. Σμυρνιώτης μπορεί να φέρει επίσημη πρόταση την οποία και, ασφαλώς , θα συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Πριν από τους προαναφερθέντες, την κατάσταση στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων είχε στηλιτεύσει και ο κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως το Μεγαβουνι χρησιμοποιείται με πάθος τρόπο από μια Δημοτική Αρχή που είναι "τυχερή" καθώς βρήκε μια λύση την οποία άλλοι προετοίμασαν.

Επί της ουσίας, τα θέματα της ημερήσιας διατάξεως που αφορούσαν τη διαχείριση απορριμμάτων εγκρίθηκαν από το Συμβούλιο, χωρίς τη συγκατάθεση των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.