Επικαιροτητα

Μητσοτάκης: "Μαζί θα πετύχουμε ή μαζί θα χάσουμε την ευκαιρία"

Ο κ. Μητσοτάκης απέκλεισε προς ώρας το ενδεχόμενο νέου lockdown.

Για κρίσιμη καμπή στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό του μήνυμα προς τους πολίτες.

 «Έχουμε περάσει επτά δύσκολους μήνες. Η κυβέρνηση μάχεται σε πολλά θέματα. Ειδικά στον πόλεμο για την υγεία, χρειαζόμαστε σύμμαχο τον πολίτη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διαμηνύοντας πως για να τιθασεύσουμε το νέο κύμα της πανδημίας, πρέπει να συνεργαστούμε ακόμα πιο στενά. «Ο ιός είναι εδώ και πολύ πιο θανατηφόρος από τη γρίπη», επεσήμανε.

«Πρέπει να αναπροσαρμόσουν τους κανόνες και τα ωράρια λειτουργία τους. Η μάσκα, λοιπόν, πρέπει να είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους. Και να αναπτυχθεί η τηλεργασία. Ενώ συνέδρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις μπορούν να γίνουν για κάποιο διάστημα διαδικτυακά. Θα το πω ανοιχτά: Το δίλημμα είναι «Αυτοπροστασία ή Καραντίνα». Και γνωρίζοντας τις συνέπειες της δεύτερης έχουμε καθήκον να επιλέξουμε την πρώτη. Χωρίς πολλά λόγια. Αλλά με λίγες πράξεις, δοκιμασμένες και αποτελεσματικές: Αποστάσεις. Ατομική υγιεινή. Και, κυρίως, μάσκα μέχρι να βρεθεί η θεραπεία και το εμβόλιο», υποστήριξε.

Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε επίσης αναφερόμενος στις εικόνες συνωστισμού στα ΜΜΜ, ότι τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα βγουν στους δρόμους 100 λεωφορεία και άλλα 400 έως το τέλος του χρόνου.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.