Επικαιροτητα

Κλειστό το κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης λόγω κρούσματος!

Κλειστό για απολύμανση εντός του Σαββατοκύριακου.

Από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης ανακοινώνεται η αναστολή λειτουργίας του Κολυμβητηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης λόγω ανίχνευσης κρούσματος του ιού Covid– 19 σε ασυμπτωματικό φορέα κατόπιν ιατρικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020,σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) και κατόπιν επικοινωνίας του Ν.Π.Δ.Δ. με τις αρμόδιες υπηρεσίες προς επιβεβαίωση.

Επειδή ο φορέας σχετίζεται με Κολυμβητικό Σύλλογο που δραστηριοποιείται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο και παρότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, δεν επισκέφθηκε το χώρο του ΔΑΚ τα τελευταία εικοσιτετράωρα, για προληπτικούς λόγους αναστέλλουμε τη λειτουργία του προκειμένου να πραγματοποιηθεί απολύμανση και να εφαρμοστούν τα δέοντα, σύμφωνα με τις Οδηγίες των αρμοδίων Υπουργείων και του ΕΟΔΥΥ, εντός του Σαββατοκύριακου.

Για την επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Τρίπολης το Ν.Π.Δ.Δ. θα επανέλθει με νέα ανακοίνωσή του.

 

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης

Ηλίας Κούρος

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.