Επικαιροτητα

Κλειστά σχολεία: "Φουντώνει" η λίστα από το υπουργείο Παιδείας

Μακραίνει ο κατάλογος με τα κλειστά σχολεία όπως ενημερώνει με την ανανεωμένη λίστα του το υπουργείο Παιδείας. 

Δεκάδες σχολεία ανά την Επικράτεια κλείνουν είτε ολόκληρα είτε τμήματα αυτών λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού σε αυτά.

Κλειστά παραμένουν πολλά σχολεία στη χώρα μας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού είτε σε μαθητές είτε σε εκπαιδευτικούς. Άλλωστε, ο οποιοσδήποτε μπορεί να μπει σε ειδικό λινκ στο υπουργείο Παιδείας και να δει την λίστα με τα κλειστά σχολεία. 

Υπενθυμίζεται ότι στα σχολεία που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας εξαιτίας της πανδημίας, τα μαθήματα διεξάγονται εξ αποστάσεως.

Πριν λίγες μέρες, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, "επισκέφθηκε" μέσω τηλεδιάσκεψης το 1ο Γυμνάσιο Πέλλας που πραγματοποιούσε εξ αποστάσεως διδασκαλία μαθήματος αγγλικών, διαπιστώνοντας ότι η διαδικασία διεξάγεται κανονικά και με πλήρη αποτελεσματικότητα.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.