Επικαιροτητα

Τρίπολη: Ο Δήμος παρέλαβε λεωφορείο για τη μεταφορά μαθητών (photos)

Δωρεά του εφοπλιστή κ. Μαρτίνου, αναβαθμίζει τη λειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών.

Η προσέλκυση περισσότερων παιδιών από τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, μέσω της αναβάθμισης τους είναι το βασικό αποτέλεσμα της απόκτησης σχολικού λεωφορείου από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης.

Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, δηλώνοντας παράλληλα πως ο Δήμος δεν είναι "εναντίον" των ιδιωτικών σταθμών, απλά φροντίζει να βελτιώσει τις υπηρεσίες που παρέχει στους πολίτες.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Ηλίας Κούρος, εστίασε στην προσφορά του κ. Μαρτίνου, τονίζοντας πως καθώς το κράτος δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, οι δωρεές ιδιωτών είναι απαραίτητες.

Τέλος, όπως αναφέρθηκε, το λεωφορείο θα εξυπηρετεί- πρωί και μεσημέρι- παιδιά εργαζομένων γονέων, με τους οποίους έχει γίνει ήδη η σχετική συζήτηση- ενημέρωση.

Καθώς οι θέσεις του λεωφορείου είναι λιγότερες από τον αριθμό των παιδιών, θα υπάρξει ο ανάλογος προγραμματισμός για να καλυφθούν οι ανάγκες όλων, στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό.

Το όχημα κόστισε 90.000, 00 ευρώ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.