Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ: Επανεκλογή Μαρινάκου στην Ένωση Ξενοδόχων

Ξεπέρασε το 80% το ποσοστό συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία.

Με επιτυχία και ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό συμμετοχής των μελών ολοκληρώθηκαν οι Αρχαιρεσίες για την εκλογή των  νέων Διοικητικών Οργάνων της Ένωσης  Ξενοδοχείων Αρκαδίας. 

Το ποσοστό συμμετοχής ήταν εντυπωσιακά υψηλό εφόσον ξεπέρασε το 80%. Από τα 107 μέλη ξενοδοχεία της Αρκαδίας  συμμετείχαν στην ψηφοφορία τα 88.  Από τη διαλογή των ογδόντα οκτώ (88) εγκύρων ψηφοδελτίων προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκ των υποψηφίων εξελέγησαν, κατά τη σειρά της αναγραφής τους στο ψηφοδέλτιο, οι ακόλουθοι υποψήφιοι με τους έναντι αυτών ψήφους:

ΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ (42)

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (17)

ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  (37)

ΜΑΡΙΝΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  (87)

ΡΟΙΝΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (25)

ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (24)

ΤΣΙΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (25)

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκ των υποψηφίων εξελέγησαν, κατά τη σειρά της αναγραφής τους στο ψηφοδέλτιο, οι ακόλουθοι υποψήφιοι με τους έναντι αυτών ψήφους:

ΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ  (56)

ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  (29)

ΤΣΙΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (34)

Για αντιπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ) εκ των υποψηφίων εξελέγησαν, κατά τη σειρά της αναγραφής τους στο ψηφοδέλτιο, οι ακόλουθοι υποψήφιοι με τους έναντι αυτών ψήφους:

ΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ (39)

ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (34)

ΜΑΡΙΝΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  (87)

ΡΟΙΝΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (20)

ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  (24)

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα διοικήσει την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας (ΕΞΑ) για την επόμενη τριετία συγκροτήθηκε σε σώμα με τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

ΜΑΡΙΝΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ 

ΡΟΪΝΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ

ΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ: ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ: ΕΦΟΡΟΣ  

ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΤΑΜΙΑΣ  

ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΙΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ 

Σε δήλωσή του ο, για τρίτη συνεχόμενη θητεία, Πρόεδρος ΔΣ της ΕΞΑ και Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (ΤΟΠ) κ. Κων/νος Μαρινάκος επεσήμανε ότι: «όλοι οι αντιπρόσωποι στα Διοικητικά Όργανα που εξελέγησαν από τις εν λόγω αρχαιρεσίες και εγώ προσωπικά,  θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας ξενοδόχους έναν προς έναν για την ένθερμη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες της Ένωσής μας και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μας. 

Η υψηλή συμμετοχή των μελών μας στις εν λόγω αρχαιρεσίες αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση των προσπαθειών μας, αλλά σηματοδοτούν ταυτόχρονα και την αναγκαιότητα συστράτευσης όλων μας ώστε μέσα από την συνεργασία και την ομαδικότητα να ξεπεράσουμε αυτή την πρωτοφανή δοκιμασία στην οποία έχει περιέλθει, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η δημόσια υγεία αλλά και η επιχειρηματικότητα και η οικονομία στο σύνολό της. Όλοι εμείς δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και προσφοράς απέναντι στα μέλη μας".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.