Επικαιροτητα

Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπήκαν οι συντάξεις Νοεμβρίου

Δεν έγινε η πληρωμή των συντάξεων Νοεμβρίου για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ που το ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε ζυγό αριθμό 0,2,4,6,8 ...

Δεν έγινε η πληρωμή των συντάξεων Νοεμβρίου για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ που το ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε ζυγό αριθμό 0,2,4,6,8 λόγω της ύπαρξης τεχνικού προβλήματος των τραπεζών.

Ειδικότερα όπως αναφέρει η Τράπεζα της Ελλάδος λόγω της ύπαρξης τεχνικού προβλήματος στην πανευρωπαϊκή πλατφόρμα πληρωμών, γνωστή ως TARGET2, δεν είναι εφικτή προς το παρόν, η διατραπεζική μεταφορά κεφαλαίων. Ως αποτέλεσμα του προβλήματος αυτού δεν είναι δυνατόν να γίνουν μεταφορές κεφαλαίων μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ. Η διόρθωση του πανευρωπαϊκού αυτού τεχνικού προβλήματος αναμένεται να γίνει σύντομα. Έτσι μετά την επίλυση του προβλήματος θα γίνει και η πληρωμή των συντάξεων Νοεμβρίου. Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες αναγνωστών του Dikaiologitika News σε κάποιες περιοχές λόγω του ότι οι συνταξιούχοι έχουν συνηθίσει όταν είναι η πληρωμή των συντάξεων, ημέρα Δευτέρα να βλέπουν τα χρήματα τους από την Παρασκευή το απόγευμα στήθηκαν στα ATM και περίμεναν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.