Επικαιροτητα

Μετακομίζει παρά τις καταγγελίες η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας

Μόνο τα κατεπείγοντα θέματα θα εξυπηρετούνται τις επόμενες ημέρες.

Βάσει σχεδιασμού προχώρησε η μετακόμιση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, παρά τις έντονες αντιδράσεις και τις καταγγελίες που έγιναν εναντίον του Παναγιώτη Νίκα από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων.

Αυτό προκύπτει από την ενημέρωση ότι από σήμερα Δευτέρα 26 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 3 Νοεμβρίου η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και η Δ/νση Κτηνιατρικής θα εξυπηρετούν μόνο κατεπείγοντα θέματα λόγω μετεγκατάστασης τους από την οδό Δεληγιάννη 9 στην οδό Τάπιας 9.

Θυμίζουμε ότι στην καταγγελία της η Ομοσπονδία ζητούσε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου να τηρήσει της υποχρεωτικές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας, διαφορετικά θα ακολουθηθεί η νομική οδός...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.