Επικαιροτητα

Το "ευχαριστώ" του Ν.Π.Δ.Δ. Τρίπολης σε ανώνυμο δωρητή

Δώρισε τραπέζια catering-συνεδρίου συνοδευόμενα από τα αντίστοιχα τραπεζομάντηλα.

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης ευχαριστεί δημόσια “ανώνυμο” δωρητή, ο οποίος δώρισε στο Ν.Π.Δ.Δ. τραπέζια catering-συνεδρίου συνοδευόμενα από τα αντίστοιχα τραπεζομάντηλα, προκειμένου να χρησιμοποιούνται σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και όπου αλλού κρίνεται απαραίτητο.

Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο 2020, το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης έλαβε επιστολή η οποία απευθυνόταν προσωπικά προς τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Ηλία Κούρο στην οποία αναφερόταν ότι, πολίτης που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, προμηθεύτηκε 44 τραπέζια catering-συνεδρίου (πτυσσόμενα-βαλίτσα) rodeo 122x60 cm συνοδευόμενα από τα αντίστοιχα τραπεζομάντηλα, με σκοπό να τα δωρίσει στο Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης. 

Κατά τη διαδικασία αποδοχής της δωρεάς από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. που έλαβε χώρα τη 30-09-2020, προτάθηκε από το σύνολο του σώματος του Δ.Σ. να γραφτεί μία δημόσια ευχαριστήρια επιστολή προς τον “ανώνυμο” δωρητή.

Εκείνο που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι τέτοιου είδους χειρονομίες, ανώνυμες ή επώνυμες, οι οποίες δεν είναι εύκολες στις μέρες μας λόγω των ιδιαίτερα δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών αλλά και της κρίσης αξιών της εποχής μας και ανεξαρτήτως του οικονομικού μεγέθους τους, είναι αξιέπαινες και αποτελούν φάρο τόσο σε ηθικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο (αφού έρχονται να δώσουν λύσεις και να καλύψουν ελλείψεις) και ταυτόχρονα καλλιεργούν τη συνείδηση της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.