Επικαιροτητα

Νέα εποχή για την εταιρεία "Αρκαδία 2020" (ΤΑΠ ΤοΚ)

Βασικός στόχος η ένταξη του συνόλου της Αρκαδίας στις δράσεις της «ΤΑΠ ΤοΚ», συμπεριλαμβανομένων των Δήμων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας.

Μία νέα εποχή διανύει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Αρκαδία 2020» (ΤΑΠ ΤοΚ), με νέα πρόσωπα και νέες συνεργασίες.

Η εταιρεία εφαρμόζει πρόγραμμα ανάπτυξης προς όφελος των τοπικών κοινωνιών του Δήμου Γορτυνίας, του Δήμου Μεγαλόπολης και του Δήμου Τρίπολης.

Κύριος στόχος είναι η ολοκλήρωση των ήδη προγραμματισμένων έργων και δράσεων και παράλληλα ο σχεδιασμός υλοποίησης νέων έργων και την προγραμματική περίοδο 2021 -2027.

"Σημασία δεν έχει η πατρότητα, αλλά η ολοκλήρωση των έργων, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών" υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αρκαδία 2020» (ΤΑΠ ΤοΚ) κ. Μανώλης Σκαντζός.

Επιπλέον, ένας βασικός στόχος για την Εταιρεία είναι η ένταξη του συνόλου της Αρκαδίας στις δράσεις της «ΤΑΠ ΤοΚ», συμπεριλαμβανομένων των Δήμων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας.

Στο βίντεο μιλούν ο Πρόεδρος της «Αρκαδία 2020» (ΤΑΠ ΤοΚ) Μανώλης Σκαντζός, ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Καμπισιούλης και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Παναγιώτης Μαντάς.  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.