Επικαιροτητα

Σπουδαίο βήμα για το αθλητικό κέντρο Βυτίνας

Υπεγράφη το συμβόλαιο παραχώρησης από τη Μονή Κερνίτσας στην Περιφέρεια έκτασης 17 στρεμμάτων.

Το συμβόλαιο δωρεάν παραχώρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου εκ μέρους της Μονής Κερνίτσας έκτασης περί τα 17 στρέμματα στην περιοχή της Βυτίνας υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και εκπροσώπους της εν λόγω μονής.

Με την υπογραφή του σχετικού συμβολαίου, στην Βυτίνα, το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου, έγινε ακόμα ένα βήμα στην εξασφάλιση της έκτασης στην οποία -μαζί με άλλα 60 στρέμματα που θα αγοράσει η Περιφέρεια- θα δημιουργηθεί Αθλητικό Κέντρο, προς δωρεάν χρήση από τους αθλητικούς συλλόγους της Αρκαδίας, αλλά και όλης της Περιφέρειας.

Οπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, σύντομα προγραμματίζεται να ξεκινήσει η εκπόνηση μελετών για το εν λόγω αθλητικό κέντρο, "ένα έργο που θα δώσει πνοή στην περιοχή και θα την βοηθήσει οικονομικά, ενώ θα δώσει διεξόδους στην αθλούμενη νεολαία της ευρύτερης περιοχής".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.