Επικαιροτητα

Τρίπολη: Τρεις διαγωνισμοί για αποκατάσταση ζημιών από πλημμύρες

Αφορούν τις δημοτικές ενότητες Τεγέας, Μαντινείας και Κορυθίου.

Με τρεις ανακοινώσεις ο δήμος Τρίπολης γνωστοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου την προκήρυξη ισάριθμων δημόσιων διαγωνισμών για την αποκατάσταση ζημιών που δημιουργήθηκαν από τις πλημμύρες της 25ης Ιουνίου του 2016.

Συγκεκριμένα:

Ο Δήμος Τρίπολης προκηρύσσει δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής, για την ανάθεση του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΗ ΔΕ ΤΕΓΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2016», με προϋπολογισμό μελέτης 550.000,00 €.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ο Δήμος Τρίπολης προκηρύσσει δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής, για την ανάθεση του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΗ ΔΕ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2016», με προϋπολογισμό μελέτης 648.500,00 €.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ο Δήμος Τρίπολης προκηρύσσει δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής, για την ανάθεση του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΗ ΔΕ ΚΟΡΥΘΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2016», με προϋπολογισμό μελέτης 580.000,00 €.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.