Επικαιροτητα

Τρίπολη: "Ιός βανδαλισμών" στο Αθλητικό Κέντρο (photos)

"Θέλω να πιστεύω πως δεν πρόκειται για ντόπιους", δηλώνει ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου.

Τραγική εικόνα παρουσιάζει μέρος του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της Τρίπολης, αποτέλεσμα εκτεταμένων κι επαναλαμβανόμενων πράξεων βανδαλισμού εκ μέρους αγνώστων.

Το τελευταίο αντίστοιχο περιστατικό, έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης , 5 Νοεμβρίου 2020, κι ενώ ο χώρος θα κλείσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου λόγω του γενικού " lockdown" που επιβάλλεται στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, κ. Ηλίας Κούρος, σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, τόνισε μεταξύ άλλων, πως πρόκειται γι' ασυνείδητους που δεν σέβονται τη δημόσια περιουσία ούτε τον κόπο των εργαζομένων στο χώρο. 

Παράλληλα, τόνισε πως θα γίνουν όλες οι ενέργειες που προβλέπει ο νόμος- όπως και στην περίπτωση σκαπτικού μηχανήματος- το οποίο, όπως φαίνεται, εκλάπη από τον χώρο.

Ταυτόχρονα, ο κ. Κούρος δεσμεύτηκε πως θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη βελτίωση των υποδομών στο ΔΑΚ και κατά τη διάρκεια της "καραντίνας", ενώ, σχετικά με τη λειτουργία η όχι των εγκαταστάσεων του τένις, ανέφερε πως θα υπάρξει αύριο σχετική ενημέρωση από το αρμόδιο Υπουργείο.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.