Επικαιροτητα

Κούλης: Δήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας για την 47η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Η 47η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου συμπίπτει σήμερα με μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας.

Μια φοιτητική, αντιστασιακή κίνηση, αποτέλεσε το εναρκτήριο λάκτισμα που θα αποκαθιστούσε και θα επανάφερε τη δημοκρατία στον τόπο που τη γέννησε.

Ακόμα και αν συνειρμικά, η μνήμη ταυτίζει το τώρα με το τότε, ας μην ξεχνάμε ότι μοναδική επιδίωξη αποτελεί σήμερα η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Ενωμένοι, ας κρατήσουμε αυτό στο νου μας.

Φέτος, που ο εορτασμός της επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν θα πλαισιωθεί από λαμπρές τελετές, ας αποδώσουμε ουσιαστικά και ταπεινά, ο καθένας ξεχωριστά, φόρο τιμής σε όσους αντιστάθηκαν και φώναξαν με την καρδιά τους «ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», εξασφαλίζοντας σε όλους μας σήμερα τις δημοκρατικές αξίες μια σύγχρονης κοινωνίας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.