Επικαιροτητα

Δωρεάν και προαιρετικά ο εμβολιασμός για την covid 19

Κικίλιας: Θα κάνω πρώτος το εμβόλιο, όταν θα είναι διαθέσιμο.

Σε 1.018 σημεία σε όλη την Ελλάδα και κατόπιν ραντεβού θα πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός όταν η χώρα λάβει το εμβόλιο εναντίον του κορωνοϊού. Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξη Τύπου παρουσίασε το εθνικό σχέδιο για την εμβολιακή κάλυψη του πληθυσμού. Τόνισε ότι οι προμήθειες του εμβολίου θα γίνουν κεντρικά και επισήμανε ότι θα εμβολιάζονται 2.117.440 πολίτες το μήνα, προσθέτοντας ότι «υπολογίζουμε ότι κάθε πολίτης θα χρειαστεί 10 λεπτά για να εμβολιαστεί».

Επισήμανε ότι «ο εμβολιασμός θα γίνεται με ραντεβού, για να υπάρχει τάξη» και ο κάθε πολίτες θα μπορεί να κλείσει ραντεβού με sms, online, ενώ και θα υπάρχουν και τηλεφωνικά κέντρα. Ο υπουργός τόνισε ότι πρώτα θα εμβολιαστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, κατόπιν τον ευπαθών ομάδων και όσων έχουν υποκείμενο νόσημα και θα ακολουθήσει ο γενικός πληθυσμός.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.