Επικαιροτητα

Σημαντική πρωτοβουλία Τζιούμη

Συνάντηση του δημάρχου Τρίπολης στα γραφεία του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας και της ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ.

Σήμερα, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020, έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας και της ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ, με θέμα περί των έργων προσβασιμότητας στο Δήμο Τρίπολης.

Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ.Τζιούμης Κώστας, ο Πρόεδρος της ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ, κ. Καραλής Νίκος, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κ. Θεοδωρόπουλος Βασίλης, ο Ταμίας του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κ. Προκόπος Δημήτρης και το μέλος του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κ. Παρασκευόπουλος Τάκης.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Τρίπολης, τους Αντιδημάρχους και τους συνεργάτες τους, για την άψογη συνεργασία και την έμπρακτη υποστήριξή στα θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις. 

Είναι αξιέπαινη η συνεργασία και η προθυμία σας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ενεργού και ισάξιας καθημερινής διαβίωσης  των ΑμεΑ και χρονίως πασχόντων στην πόλη μας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.