Επικαιροτητα

Η απόφαση για τα 400 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα του ΟΑΕΔ

«Με συνέπεια και ευθύνη, η κυβέρνηση προχωράει σε ακόμα μία οικονομική ενίσχυση για 130.000 μακροχρόνια άνεργους συμπολίτες μας μέχρι τέλος Νοεμβρίου από τον ΟΑΕΔ» δήλωσε ο  Υπουργός Εργασίας Γ.Βρούτσης. Αναλυτικά ποιοι μακροχρόνια άνεργοι θα πάρουν τα 400 ευρώ. Τις επόμενες ημέρες ανοίγει η πλατφόρμα του ΟΑΕΔ. 

Τους όρους και τις προϋποθέσεις για την καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης των 400 ευρώ μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020 στους μακροχρόνια ανέργους του άρθρου ΟΑΕΔ περιλαμβάνει η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών, Εσωτερικών και Εργασίας. Ειδικότερα τις επομενες ήμερες θα ανοίξει η πλατφόρμα του ΟΑΕΔ και οι δικαιούχοι θα καταχωρήσουν ή θα επικαιροποιήσουν το αριθμό του τραπεζικού τους λογαριασμού (ΙΒΑΝ) προκειμένου να τους καταβληθεί αυτόματα η έκτακτη ενίσχυση των 400 ευρώ, όπως είχε γίνει και στην πληρωμή Απριλίου-Μαΐου 2020.

Περισσότερα ΕΔΩ 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.