Επικαιροτητα

Kορωνοϊός: Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Tι εξετάζει η κυβέρνηση

Τα κρούσματα και η κατάσταση στο ΕΣΥ θα δείξουν τον δρόμο για την άρση του lockdown σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Τι εξετάζει η κυβέρνηση σχετικά με  το άνοιγμα των σχολείων. 

«Έχω πει πολλές φορές ότι το να κάνουμε Χριστούγεννα με τους δικούς μας σε ένα πλαίσιο το οποίο σίγουρα θα είναι διαφορετικό από τα συνηθισμένα Χριστούγεννα, εξαρτάται πρώτα απ' όλα από εμάς τους ίδιους. Δεν θα είναι κι ένα πλαίσιο καθολικής απαγόρευσης» ανέφερε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Εξάλλου, όπως τόνισε και ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Πέμπτη, οι δύο κρίσιμοι παράγοντες για την άρση του lockdown είναι η εξέλιξη του επιδημιολογικού φορτίου και οι εισηγήσεις των ειδικών.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.