Επικαιροτητα

Ενίσχυση σε παραγωγούς ελαιόλαδου λόγω COVID-19

Δείτε τους δικαιούχους.

Λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID - 19, οι ελαιοπαραγωγοί μπορούν να λάβουν κρατική ενίσχυση, για την ανακούφιση των επιπτώσεων, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι δικαιούχοι της κρατικής ενίσχυσης είναι γεωργοί που είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και δραστηριοποιούνται στον τομέα της ελαιοποιήσιμης ελιάς ή/και διπλής κατεύθυνσης. 

Για την υποβολή αιτήσεων σχετικά με την έκτακτη επιδότηση ελαιολάδου, κάθε ενδιαφερόμενος δύναται να υποβάλλει αίτηση, κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet,  στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα: https://p2.dikaiomata.gr/M21. 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων αποτελεί η 27.11.2020.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Αγροτικό  Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας  στα τηλέφωνα 2710230604, 2710230624, 2710230625. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.