Επικαιροτητα

Δημιουργείται εργοστάσιο χαρτοποιίας στη Μεγαλόπολη;

Ποιος είναι ο σχεδιασμός της διοίκησης του ομίλου "Πλαστικά Ελλάδος".

Μια ενδιαφέρουσα επενδυτική πρόταση για την κατασκευή του τρίτου εργοστασίου του ομίλου Πλαστικά Ελλάδος, στην περιοχή της Μεγαλόπολης κατέθεσε πρόσφατα η διοίκηση της βιομηχανικής εταιρείας στο πλαίσιο της διαβούλευσης του Σχεδίου Δίκαιης Ανάπτυξης των Λιγνιτικών Περιοχών.

Η πρόταση του διευθύνοντος συμβούλου κ. Αριστοτέλη Νακόπουλου, προβλέπει επέκταση στον τομέα της Χαρτοποιίας, με στόχο την παραγωγή πρώτων υλών για τις δύο υφιστάμενες μεταποιητικές μονάδες ώστε να υποκαταστήσει τις εισαγωγές έτοιμων πρώτων υλών από χώρες του εξωτερικού. 

Το σχέδιο προβλέπει την εγκατάσταση της νέας μονάδας στην περιοχή της Μεγαλόπολης Αρκαδίας προκειμένου να επιδοτηθεί με βάση το πρόγραμμα της Μετάβασης των λιγνιτικών περιοχών.

Με την επένδυση εκτιμάται ότι θα ενισχυθεί ο κύκλος εργασιών της εταιρείας με έσοδα της τάξεως των 50 εκατ. ευρώ και θα προσφέρει μόνιμη εργασία σε πάνω από 100 εξειδικευμένους εργαζόμενους στην πληττόμενη περιοχή.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.