Επικαιροτητα

Κορωνοϊός: Αυτές οι 18 περιοχές είναι στο "κόκκινο"

Στην Πάτρα η προσοχή της κυβέρνησης

Τρεις περιοχές της Ελλάδας ανησυχούν ειδικούς και Αρχές αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού, την ώρα που η κυβέρνηση ανακοινώνει 18 επιβαρυμένες περιφέρειες.

Μιλώντας κατά τη ζωντανή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, εκτός από τις 18 επιβαρυμένες περιοχές από τον κορωνοϊό, αναφέρθηκε και στις περιοχές όπου παρατηρείται συνεχής αύξηση ιικού φορτίου.

Οι 18 ιδιαίτερα επιβαρυμένες περιοχές στην Ελλάδα

Συγκεκριμένα, με βάση την επιδημιολογική εικόνα στη χώρα μας, οι παρακάτω περιοχές, στην πλειοψηφία του στη βόρεια Ελλάδα, βρίσκονται στο «κόκκινο» αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Πέλλα,

Δράμα,

Θεσσαλονίκη,

Γρεβενά,

Φλώρινα,

Πιερία,

Ημαθία,

Σέρρες,

Λάρισα,

Κιλκίς,

Χαλκιδική,

Μαγνησία,

Ξάνθη,

Καρδίτσα,

Βόλος,

Εβρος,

Καβάλα,

Τρίκαλα

Οι τρεις περιοχές που ανησυχούν τους ειδικούς

Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με τον κ. Χαρδαλιά, οι περιοχές που προβληματίζουν τους ειδικούς εντοπίζονται στη Δυτική Ελλάδα και αφορούν στην Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.