Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Μια... καθημερινή ημέρα του lockdown (photos)

Ο Κώστας Τζιούμης προειδοποίησε εκ νέου για την πολυκοσμία και ο arcadia938 απαθανατίζει.

Και μέσω της διαδικτυακής του συνομιλίας με τους δημότες Τρίπολης ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης φρόντισε να ζητήσει πιστή τήρηση των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού κρούοντας όμως τον κώδωνα του κινδύνου.

"Παρατηρώ ότι υπάρχει μια κινητικότητα στους δρόμους, δεν μπορώ να το κατανοήσω αυτό. Πρέπει όλοι να προσέξουμε περισσότερο", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιούμης έχοντας προφανώς στο μυαλό εικόνες σαν αυτές που κατέγραψε το πρωί της Δευτέρας, 30 Νοεμβρίου 2020, ο φακός του arcadia938.

Βέβαια, αυτό που έχουμε διαπιστώσει επανειλημμένα είναι ότι, σε πολύ μεγάλο βαθμό τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας- ιδιαίτερα η καθολική χρήση της μάσκας-, κάτι που μας κάνει αισιόδοξους σχετικά με το ότι δεν θα μεγαλώσει στην πόλη μας ο αριθμός των κρουσμάτων και θα διατηρηθεί στο απολύτως ελέγξιμο μέγεθος όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.