Επικαιροτητα

Εργα οδοποιίας σε Τρίπολη και τοπικές κοινότητες

Οι ανάγκες για τη βελτίωση των δρόμων της Τρίπολης και των χωριών μας είναι μεγάλες, τόνισε ο Κ. Τζιούμης.

Στην υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης για τη βελτίωση βατότητας οδών του Δήμου Τρίπολης, προχώρησαν, την Παρασκευή (18/12/2020), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης με την ανάδοχο εργολάβο Αγγελική Σωτηροπούλου.

Ειδικότερα, με το έργο αυτό, προβλέπεται να προχωρήσουν εργασίες οδοποιίας, ασφαλτόστρωσης και τσιμεντόστρωσης (επιφανειακές εργασίες οδοστρώματος οδών) στην Δημοτική Ενότητα Τρίπολης.

Προθεσμία περαίωσης του συνόλου των εργασιών ορίζονται εκατόν είκοσι (120) ημερολογιακές ημέρες.

Με δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης επεσήμανε : "Οι ανάγκες για τη βελτίωση των δρόμων της Τρίπολης και των χωριών μας είναι μεγάλες. Η δημοτική μας αρχή αξιοποιεί κάθε διαθέσιμο πόρο και προχωρά σε νέες εργολαβίες, για την ασφαλτόστρωση και τσιμεντόστρωση μιας σειράς δρόμων τόσο μέσα στην πόλη της Τρίπολης, όσο και στις τοπικές μας κοινότητες.

Η υπογραφή μιας νέας σύμβασης αποδεικνύει στην πράξη την τήρηση της δέσμευσής μας για διαρκή αναβάθμιση της οδοποιίας στον Δήμο Τρίπολης".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.