Επικαιροτητα

Τζιούμης: Ορθια και αγέρωχη η τριπολιτσιώτικη ψυχή! (vd)

Με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών ο δήμαρχος Τρίπολης μεταφέρει αισιόδοξο μήνυμα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, μ' ένα εντυπωσιακό και συνάμα συγκινητικό βίντεο, μεταφέρει στο θεατή ένα μήνυμα «αισιοδοξίας και νίκης» ενάντια στον αόρατο εχθρό, αφήνοντας πίσω την απομόνωση και το σκοτάδι… 

Αφορμή για το εν λόγω μήνυμα αποτελεί η έναρξη εμβολιασμού στη χώρα μας, η οποία γεννά ελπιδοφόρα και αισιόδοξα νέα ότι «σύντομα θα ξαναπάρουμε τη ζωή μας πίσω…»

Αναλυτικά το μήνυμα του δημάρχου Τρίπολης:

"Φυσικά και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτή... η Τρίπολη που θέλουμε...

Δεν είναι αυτή που μας μεγάλωσε, που μας εξασφάλιζε ένα περιβάλλον όμορφο, χαρούμενο, δημιουργικό, φωτεινό...

Μακριά και έξω από την ιστορία της ο εγκλεισμός, η απομόνωση, η μελαγχολία, η σιωπή και το σκοτάδι...

Η πόλη μας, ο δήμος μας, εμείς που ζούμε και χτίζουμε τη ζωή μας στην καρδιά του Μοριά, ΞΕΡΟΥΜΕ ότι βιώνουμε μια δύσκολη και σκοτεινή παρένθεση, όπως όλος ο κόσμος, όπως όλος ο πλανήτης... Μια παρένθεση που θέλει υπομονή, ψυχραιμία, αλληλεγγύη... Ο αγώνας ενάντια στον αόρατο και επικίνδυνο εχθρό θέλει πειθαρχία και προσοχή...

Και θα νικήσουμε σ´αυτόν τον αγώνα! Οι καμπάνες θα χτυπήσουν και πάλι χαρμόσυνα, οι δρόμοι θα πλημμυρίσουν φως, οι φωνές των παιδιών μας θα χυθούν στον αέρα, τα χαμόγελα και οι ανοιχτές αγκαλιές θα ξαναγυρίσουν στις πλατείες, στα μαγαζιά, στα πάρκα μας, στα σχολεία, στις εκκλησιές, στα σπίτια και στην καρδιά μας. 

Ψηλά το κεφάλι, συμπολίτισσες και συμπολίτες μου, όρθια και αγέρωχη η τριπολιτσιώτικη ψυχή... Πρωτοπόρα και νικήτρια, όπως πάντα."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.