Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Δύο κρούσματα στη χθεσινή δειγματοληψία

Αφορούν σε έναν άνδρα και μια γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 42 έτη.

Δύο θετικά κρούσματα βρέθηκαν χθες στην Τρίπολη κατά τη διαδικασία των rapid test που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στο 2,4 χλμ Ε.Ο Τρίπολης -Πύργου, χθες Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκαν 127 rapid test και προέκυψαν 2 θετικά (1,57%). Αφορούν σε έναν άνδρα και μια γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 42 έτη.

Σε πανελλήνιο επίπεδο, κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν χθες, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Συνολικά, σε 32 μαζικές δειγματοληψίες, διενεργήθηκαν 5.928 rapid test από τα οποία ανευρέθησαν 52 κρούσματα (0,89%). Τα θετικά αποτελέσματα των ελέγχων αφορούν σε 27 άνδρες και 25 γυναίκες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.