Επικαιροτητα

O Κ. Τζιούμης για τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής

Το ευχαριστώ από καρδιάς του δημάρχου Τρίπολης λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2020.

Με μια σπέσιαλ αφιερωμένη ευχή και αντίστοιχο μήνυμα αποχαιρετά, μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, ο δήμαρχος Τρίπολης το 2020.

Ο Κώστας Τζιούμης αναφέρεται στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, όπως οι υγειονομικοί, οι άνθρωποι που εργάζονται και αυτές τις ώρες στην καθαριότητα και σε άλλες υπηρεσίες του δήμου Τρίπολης και όχι και ζητεί απ' όλους μας πειθαρχία και προσοχή.

Δείτε το ξεχωριστό μήνυμα του δημάρχου Τρίπολης:

Αυτές τις ημέρες, ας μη ξεχνάμε όλους αυτούς τους ανθρώπους, που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή στην υγεία, στην καθαριότητα και σε διάφορες άλλες υπηρεσίες, αφηψώντας τον κίνδυνο που ελλοχεύει λόγω του ιού. 

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε είναι να είμαστε προσεκτικοί, να τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα, ώστε με υπομονή και υπευθυνότητα να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία, όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Θα υποδεχτούμε το 2021 με αισιοδοξία και με την ελπίδα για μία Τρίπολη ακόμα καλύτερη, ακόμα πιο δυνατή. Με πειθαρχία και προσοχή θα ξεπεράσουμε και αυτήν την περιπέτεια. 

#ΜένουμεΤρίπολη  

#ΣτοΠλευρόΤουΔημότη 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.