Επικαιροτητα

Εξελίξεις για τα απορρίμματα της Πελοποννήσου

Και ενώ είναι σε δημόσια διαβούλευση, μέχρι αύριο, το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών για τους νέους φορείς διαχείρισης απορριμμάτων, συνεδριάζει σήμερα στις 7 το απόγευμα, στην Τρίπολη, ο Φορέας Διαχείρισης Πελοποννήσου.

 

Στόχος της σημερινής συνεδρίασης, είναι η καταστάλαξη των προτάσεων του Φορέα προς την Διυπουργική Επιτροπή Μεγάλων Έργων, αφού αύριο πρόκειται να γίνει επαφή των δύο πλευρών στην Αθήνα και στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

Για όλα αυτά, αύριο, στις 10 το πρωί, θα γίνει νέα συνάντηση των 26 δημάρχων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Διυπουργική, στο Μέγαρο Μαξίμου, για να εξεταστεί η πρόοδος ή μη των όλων δράσεων.

 

Αναμένεται να υπάρξουν απαντήσεις, ίσως και οριστικές αποφάσεις, τόσο για το θέμα της πρότασης των δημάρχων, όσο και για αυτό της βελτιωμένης πρότασης που «δρομολόγησε» η Διυπουργική με την ανάδοχο εταιρεία του ΣΔΙΤ.

 

Πηγή: news.makedonias.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.