Επικαιροτητα

ΠΑΥΛΗΣ: "Θα διαχειριστώ μόνος μου τα απορρίμματα..." (VIDEO)

"Θα διαχειριστώ μόνος μου τα απορρίμματα του Δήμου Τρίπολης και δεν θέλω ούτε ένα ευρώ από το κράτος", δήλωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ.

 

 

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

 

"Προτείνω για την προσωρινή διαχείριση να έρθουν στο πλευρό μου ο Δήμος Γορτυνίας και Μεγαλόπολης και για την οριστική όλοι οι Δήμοι της Αρκαδίας".

 

"Κανένας δεν μπορεί, να με δεσμεύσει σε αποφάσεις, με τις οποίες δεν συμφωνεί ο λαός. Δεν περνάει καμία απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, που αφορά σε τιμές άνω των 80 ευρώ συν το ΦΠΑ".

 

"Μου έδωσαν ένα μήνα προθεσμία, για να παρουσιάσω την εναλλακτική μου πρόταση, μου έκλεισαν ραντεβού και δεν με δέχτηκαν ποτέ. Δουλεύουν εκ του πονηρού και θέλουν να μας εκβιάσουν. Είναι στο χέρι μας, όμως η κάθε απόφαση".

 

"Είμαι κάθετος. Διαχείριση θα κάνω μόνος μου και δεν θέλω χρήματα από το Κράτος. Θέλω όμως δίπλα μου και την Γορτυνία και την Μεγαλόπολη στο κομμάτι της προσωρινής διαχείριση"ς.

 

"Μιλάω για συνολική διαχείριση με κόστος όχι πάνω από 40 ευρώ με το ΦΠΑ".

 

Aκολουθεί βίντεο...

 

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.