Επικαιροτητα

Μπούζα σε Νίκα: Κρείττον το λαλείν το σιγάν

Για θλίψη και απογοήτευση από δηλώσεις και πρακτικές της Περιφ.Αρχής Νίκα κάνει λόγο η σύμβουλος της "Νέα Πελοπόννησος".

Η συνέχιση της αδιέξοδης τακτικής της Περιφερειακής Αρχής Νίκα, δεν μπορεί να γίνει κατανοητή , διότι αυτοϋπονομεύεται με όσα πράττει και λέει, αγνοεί νόμους και δημοκρατικές διαδικασίες  και δείχνει στριμωγμένος από παντού.

Στην πολιτική διαδρομή του καθενός μας, επιβάλλεται να περπατάμε με ψηλά το κεφάλι. Οι κουτοπόνηρες τακτικές, που θέλουν κάποιους να νομίζουν εαυτούς έξυπνους και τους λοιπούς αιρετούς και πολίτες «αγαθούς», «ανόητους» και «αφελείς» πέρασαν ανεπιτρεπτί.

Το να διανύεις τη θητεία σου και να αναλώνεσαι σε μηχανορραφίες πως θα αμαυρώσεις την εικόνα του κύριου αντιπάλου σου, που δυστυχώς για σένα δεν μπορείς ούτε καν να τον πλησιάσεις σε πολιτικό προφίλ, γνώσεις και αποτελεσματικότητα ή να παλεύεις αυτόν τον 1,5, χρόνο θητείας  σου, την πληθώρα έργων, μελετών, αποφάσεων, σχεδιασμών, χρηματοδοτήσεων που βρήκες κυριολεκτικά στο «πιάτο», να τα υποτιμήσεις, να τα αποκρύψεις και να σταματήσεις με αλχημείες και μετά να τα επαναφέρεις για να έρθεις να υπερηφανευτείς πως τα υλοποίησες εσύ, ξεπερνά κάθε  νοσηρή φαντασία.

Η δήλωση μάλιστα που ο κ.Νίκας έκανε στις 9-1-2021 στη Μεσσηνία, πως: «Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας , συνεργαζόμαστε με τους Δήμους και από κοινού ικανοποιούμε τις ανάγκες των πολιτών, που όλοι υπηρετούμε», αποδεικνύει πως δεν υπάρχει σεβασμός σε κανέναν, όταν μάλιστα μαθαίνουμε πως φέρεται και στην Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου.

Τα αθλητικά έργα που ανακοίνωσε σε Καλαμάτα, Μεσσήνη και Τριφυλία ήσαν μέχρι και δημοπρατημένα από την Περιφερειακή Αρχή Τατούλη και έργα που είχαν διεκδικήσει οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, τα οποία μάλιστα τα είχε πολεμήσει με μανία προεκλογικά. 

Με την εμμονή της οικειοποίησης όλων των έργων που βρήκε έτοιμα οδηγεί σε αδιέξοδο δρόμο και Δημάρχους, οι οποίοι ενώ έχουν ικανότητες, είναι απορίας άξιον πως αποδέχονται το ρόλο που τους υποδεικνύει ο κ.Νίκας.

-Τις παρεμβάσεις στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας και στα γήπεδα στη Βαλύρα, στην Ανδρούσα και στο κλειστό Γυμναστήριο Γαργαλιάνων, καλό θα είναι να μην τα αναφέρει ξανά, διότι υπάρχουν οι αποδείξεις, η ψήφιση στα συλλογικά όργανα της προηγούμενης Περιφερειακής περιόδου, η ένταξη των χρηματοδοτήσεων, ακόμη και η δημοπράτηση που εκθέτουν ανεπανόρθωτα προσωπικά τον κ.Νίκα.

-Τώρα για τις αναφορές του κ.Περιφερειάρχη στα δρομολογημένα έργα από τα αρμόδια Υπουργεία π.χ. Β΄ φάση παρέμβασης στον προσήνεμο μώλο λιμανιού Κυπαρισσίας, ή έργα δρομολογημένα από τον κ.Τατούλη όπως παρεμβάσεις στους Ιερούς Ναούς Αγίου Νικήτα και Αγίου Γεωργίου στο Δώριο, τον καλώ να σιωπήσει, διότι σε λίγο ακόμη και αλήθειες να λέει, δεν θα γίνεται πιστευτός.

-Στην ατυχή αναφορά του στον οδικό άξονα Τζάνε-Καλαμάκι , ας ενημερώσει πρώτα την Μεσσηνιακή κοινωνία για τις ευθύνες του, που στοίχισαν επιπλέον 300.000 ευρώ και καθυστέρηση 1,5 χρόνου στην παράδοση των 2/3 του συγκεκριμένου οδικού άξονα και στη συνέχεια, ας πράξει το καθήκον που απορρέει από τη θέση του.

Μένει να ισχυριστεί πως έλυσε και το πρόβλημα των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο για να αποδομηθεί πλήρως η εικόνα του.

Φιλική πρόταση κ. Νίκα, κρείττον του λαλείν το σιγάν, όταν υπάρχουν αποδείξεις και στοιχεία πως δεν λέτε αλήθειες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.