Επικαιροτητα

Οξύνεται η κόντρα στους κόλπους του Πε.Συ.

Σκληρή απάντηση Τατούλη στα λεγόμενα Νίκα καθώς και των συμβούλων της παράταξης "Νέα Πελοπόννησος".

Στα όσα υποστήριξε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου ο Παναγιώτης Νίκας απάντησε με ανακοίνωσή του ο πρώην περιφερειάρχης. 

Ο κ. Τατούλης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση  σημειώνοντας: "Ο κ. Νίκας κατάφερε σε μόλις 17 μήνες και στην πιο κρίσιμη περίοδο για τους πολίτες της Πελοποννήσου, να διαλύσει κάθε έννοια διοίκησης και πολιτικής ανάπτυξης στην Περιφέρεια".

Αναλυτικά όλη η ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης "Νέα Πελοπόννησος":

Αμήχανος, εκνευρισμένος και υβριστής εμφανίστηκε ο κ.Νίκας στην σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Παρότι η κύρια πολιτική του συμπεριφορά στηρίζεται στη συκοφαντία και στις ύβρεις, προσπάθησε να μας πείσει για την «καθώς πρέπει ευγενική» συμπεριφορά του, την ίδια χρονική στιγμή που έχει αποκαλυφθεί το υβρεολόγιο του σε ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, με φράσεις «πεζοδρομίου».

Νευριάζει… όταν μιλούν για τα δικά του παιδιά, την ίδια ώρα που ο ίδιος νομίζει ότι μπορεί να μιλάει για τα παιδιά και τις οικογένειες των άλλων χωρίς να έχει καμία επίπτωση.

Νευριάζει… όταν ζητάει ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Πελοποννήσου να κάνει έλεγχο, ως μέτοχος του 50% στην Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.», όταν ο ίδιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να ρωτάει απολύτως κανέναν.

Νευριάζει… όταν του υπενθυμίζουν ότι η εκλογή του οφείλεται στη Νέα Δημοκρατία και σε στελέχη της Πελοποννήσου που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή δίπλα του, όταν ο ίδιος νομίζει ότι δεν τους χρωστάει απολύτως τίποτα.

Νευριάζει… όταν του υπενθυμίζουν την επί σειρά ετών αχάριστη συμπεριφορά του στον Αντώνη Σαμαρά , όταν ο ίδιος νομίζει ότι ο πρ. Πρωθυπουργός θα είναι για πάντα μεγαλόψυχος μαζί του.

Νευριάζει… όταν αποκαλύπτεται η μη νόμιμη άσκηση διοίκησης του, όταν ο ίδιος νομίζει ότι είναι υπεράνω του Νόμου.

Νευριάζει… όταν δεν μπορεί να καταθέσει καμία απόδειξη για τις συκοφαντίες του, όταν ο ίδιος νομίζει ότι η Εθνική Αρχή Διαφάνειας θα είναι το «σωσίβιο» του.  

Νευριάζει… όταν αντιλαμβάνεται ότι πλησιάζει η ώρα που το ανύπαρκτο έργο του θα συγκριθεί με το μεγάλο έργο της Περιφερειακής Αρχής του Πέτρου Τατούλη, όταν ο ίδιος νομίζει ότι οι πολίτες θα πιστέψουν τα μεγάλα του ψέματα.

Ο κ.Νίκας κατάφερε σε μόλις 17 μήνες και στην πιο κρίσιμη περίοδο για τους πολίτες της Πελοποννήσου, να διαλύσει κάθε έννοια διοίκησης και πολιτικής ανάπτυξης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συνεχίζοντας τα ψέματα και τις συκοφαντίες για την «Νέα Πελοπόννησο» και τον Πέτρο Τατούλη, στο συνεχές υβρεολόγιο του προστέθηκε τώρα και ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ.Δημήτρης Καμπόσος.

Ο κ.Νίκας ενοχλήθηκε επειδή ο κ.Καμπόσος έχοντας την υποχρέωση να υλοποιήσει την απόφαση της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου, ζήτησε να κάνει έλεγχο ως μέτοχος του 50% της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.».

Θέτουμε δημόσια το ερώτημα στον κ.Περιφερειάρχη: 

«Γιατί εμποδίσατε και αρνηθήκατε τον οικονομικό έλεγχο από την Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου στην «ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ Α.Ε.» από ορκωτούς λογιστές; Τι φοβάστε μην αποκαλυφθεί; Η μεθοδευμένη σκευωρία σας ή η κακοδιοίκηση την περίοδο που είχατε εσείς την ευθύνη της εταιρείας;»

Όσο και αν συνεχίζετε να νευριάζετε και να υβρίζετε κ.Περιφερειάρχα, επειδή νομίζετε ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τον έλεγχο της «Νέας Πελοποννήσου» και του Πέτρου Τατούλη δεν θα τα καταφέρετε! Οι  πολιτικοί «σκευωροί» απολογούνται συνήθως ενώπιον της Δικαιοσύνης.  

Τα πολλά νεύρα δεν κάνουν καλό κ.Νίκα. Ιδιαίτερα στην ηλικία σας πρέπει να προσέχετε την υγεία σας!! 

Άλλωστε όπως έχει πει και ο μεγάλος Αρχαίος Τραγικός Ποιητής μας, ο Ευριπίδης: «Γυναικόφρων γαρ θυμός ανδρός ού σοφού».

Ανακοίνωση των Περιφερειακών Συμβούλων της "Νέας Πελοποννήσου"

Ακολούθησε σκληρή ανακοίνωση-απάντηση των Περιφερειακών Συμβούλων της "Νέας Πελοποννήσου" προς τους συναδέλφους τους της επικεφαλής, στην περιφέρεια, παράταξης.

Καταλαβαίνουμε την αμηχανία και την ανησυχία των μελών της παράταξης Νίκα, όταν ακούν τον αρχηγό τους να λέει δημόσια ότι εξελέγη από τη στήριξη των παρατάξεων των αριστερών δυνάμεων!! Αντιλαμβανόμαστε την πολιτική παραζάλη που τους προκαλούν οι δηλώσεις του κ.Νίκα, όπου ταυτόχρονα υμνεί το ΚΚΕ και υπερασπίζεται τη «Χρυσή Αυγή»!!!

Τους προτρέπουμε να …χαίρονται τον αρχηγό τους, αλλά να μην δουλεύουν πάρα πολύ γιατί… η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη!!

Πάντως είναι θετικό ότι ο κ.Νίκας τους επέτρεψε να «μιλήσουν» και από το πρόσταγμα της «προσοχής», τους έθεσε προσωρινά σε «ανάπαυση»…

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.