Επικαιροτητα

Εστίαση: "Καθήμενοι πελάτες σε εξωτερικούς χώρους"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε σήμερα ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το άνοιγμα της εστίασης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε συγκεκριμένα: «Δεν υπάρχουν ημερομηνίες για την εστίαση, διότι υπάρχουν προβλήματα κι εκεί, καθώς οι άνθρωποι πρέπει να βγάζουν την μάσκα για να φάνε. Όταν ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης, η λειτουργία τους θα γίνει με καθήμενους πελάτες σε εξωτερικούς χώρους».

Για το λιανεμπόριο, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε:

«Ανοίξαμε το λιανικό εμπόριο με τους κανόνες που είπαμε και θα αρχίσουμε να μετράμε. Αν τα μέτρα τηρηθούν χωρίς μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων, διότι κάποια μικρή αύξηση θα υπάρχει, είναι αναμενόμενο όταν ανοίγει η αγορά. Αν το "τσίμπημα" είναι μικρό και αντέχεται, όλα καλά. Αν σε 2-3 εβδομάδες πάνε όλα καλά, τηρηθούν τα μέτρα και ο ιός είναι υπό έλεγχο, τότε θα αρχίσουμε να συζητάμε για τα επόμενα βήματα στην λειτουργία της αγοράς».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.