Επικαιροτητα

Αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας στον αποκλεισμό της Μεγαλόπολης από το bonus εντοπιότητας

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Ο αποκλεισμός της ευρύτερης περιοχής Μεγαλόπολης από το bonus της προσαύξησης λόγω εντοπιότητας στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, που πήραν όλες οι άλλες πληττόμενες λιγνιτικές περιοχές της χώρας, είναι η πιο πρόσφατη από μία σειρά δυσμενών εξελίξεων για την περιοχή εξαιτίας των κυβερνητικών επιλογών του τελευταίου έτους.

Είναι βέβαιο ότι τα τελευταία απανωτά χτυπήματα στην κοινωνία και στην οικονομία της περιοχής, που βάναυσα πλήττεται από τις κυβερνητικές επιλογές, έκαναν και τους τελευταίους "αιθεροβάμονες" να καταλάβουν ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε θέλει να πραγματοποιήσει τη Δίκαιη Μετάβαση.

Ως ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας, άμεσα απαιτούμε το αυτονόητο και το μόνο δίκαιο: Να αρθεί τις επόμενες μέρες με νομοθετική πρωτοβουλία η αδικία και να συμπεριληφθεί και η ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης στις περιοχές της χώρας με προσαυξήσεις εντοπιότητας στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, όπως και η περιοχή της Π.Ε.  Κοζάνης. 

Δεν είναι χαριστική προσφορά. Είναι δικαίωμα μιας κοινωνίας που οι νεοφιλελεύθερες πρακτικές της κυβέρνησης οδηγούν ταχύτατα στον οικονομικό μαρασμό και τη πληθυσμιακή ερήμωση.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.