Επικαιροτητα

Η ώρα των υπογραφών για τη ΣΔΙΤ απορριμμάτων

Προχωρά ο σχεδιασμός για να απαλλαγεί οριστικά πλέον η Πελοπόννησος από τις χωματερές, τόνισε ο Π. Νίκας.

Την επόμενη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, στη 1 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΝΠΕ, στην Αθήνα, θα υπογραφεί  από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και εκπροσώπου της ΤΕΡΝΑ η ΣΔΙΤ για την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Περιφέρειας, με την υπογραφή αυτή, ο περιφερειάρχης προχώρησε σε δηλώσεις αναφέροντας, "λήγει το ζήτημα οριστικά και ξεκινά ουσιαστικά η υλοποίηση του σχεδιασμού με την κατασκευή των μονάδων και των λοιπών υποδομών", για να προσθέσει:

"Είναι σημαντικό βήμα για την Περιφέρεια, η οποία μπορεί πλέον να προχωρήσει στον σχεδιασμό για να απαλλαγεί οριστικά πλέον η Πελοπόννησος από τις χωματερές. Ξεκινά ο αγώνας για την περιβαλλοντική αποκατάσταση και αναβάθμιση της Περιφέρειάς μας".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.