Επικαιροτητα

Γορτυνία: Live μετάδοση του Δ.Σ.

Live μετάδοση της τηλεδιάσκεψης του Δ.Σ. μέσω facebook απόψε στις 17:00.

Απόψε στις 17:00 η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Γορτυνίας θα προβληθεί ζωντανά μέσα από τη Facebook page του Δήμου με τίτλο «Δήμος Γορτυνίας / Municipality of Gortynia». Ακολουθήστε τη σελίδα και παρακολουθήστε την τηλεδιάσκεψη live στο κινητό ή τον υπολογιστή σας.

Ο Δήμος Γορτυνίας αξιοποιεί ένα σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας, μέσω των social media (facebook), για να επικοινωνήσει στον πολίτη τις εξελίξεις στο Δήμο του. 

Συντονιστείτε μαζί μας απόψε στις 5! 

Ακολουθήστε στο Facebook: «Δήμος Γορτυνίας / Municipality of Gortynia»

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Αποδοχή ποσού 3.600,00€ από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας του προσωπικού καθαριότητας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Δ.ΙΕΚ ΤΟΥ Δήμου Γορτυνίας.

2. Αποδοχή όρου σχεδίου δανειστικού συμβολαίου για τη συνομολόγηση δανειακής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Γορτυνίας και του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων για την εκτέλεση του ενταγμένου στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι επενδυτικού έργου με τίτλο:

«Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Γορτυνίας».

3. Αγωγή κ. Βασιλικής Μπαζιάκου του Κωνσταντίνου.

4. Έγκριση εκσκαφών του Ο.Τ.Ε., σε διαδρομές τηλεφωνικών δικτύων σε δημοτικούς χώρους για το 2021, για την ικανοποίηση έκτακτων τηλεπικοινωνιακών αναγκών.  

5. Αίτημα της κ. Μαρίας Ματθαιοπούλου, Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καμενίτσας για έγκριση εργασιών. 

6. Αίτημα του Πολιτιστικού Κέντρου Βαλτεσινίκου για έγκριση εργασιών. 

7. Αίτημα του Γεωργίου Καρβούνη του Ιωάννη για έγκριση εργασιών.  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.