Επικαιροτητα

Τρίπολη: Εχουν γίνει 530 εμβολιασμοί

Τι αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Κέντρου Υγείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κ.Υ Τρίπολης, απο 20/01/21 που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στη μονάδα μέχρι και το Σάββατο 30/01/21, έχουν εμβολιαστεί συνολικά 530 συμπολίτες μας, κυρίως ηλικίας άνω των 85 ετών.

Yστερα από την αναγγελία του Πρωθυπουργού ότι τα εμβόλια που θα περισσεύουν θα διατίθενται στα σώματα ασφαλείας, η μονάδα μας έχει άριστη συνεργασία με τους επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων, προκειμένου να μην υπάρξει καμία απώλεια δόσης από τα εμβόλια που είναι τόσο πολύτιμα για την κοινωνία.

Αυτό αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση καθώς 63 από τις 530 δόσεις διατέθηκαν σε ένστολους Στρατιωτικούς Αστυνομικούς και Πυροσβέστες στο ανωτέρω χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης της Κ.Υ Τρίπολης αναφέρονται τα εξής:

Εφ όσον ολοκληρωθούν οι ομάδες των ένστολων η μονάδα μας έχει ήδη σχεδιασμό, ώστε οι τυχόν εναπομείνασες δόσεις των εμβολίων να διατεθούν κατά προτεραιότητα στους συμπολίτες μας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.