Επικαιροτητα

ΕΝΦΙΑ 2021: Κούρεμα 50%

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Λόγω πανδημίας, πολλοί φορολογούμενοι θα πιάσουν το εισοδηματικό όριο που θα τους επιτρέψει να έχουν κούρεμα 50% στον ΕΝΦΙΑ.

Εξαιτίας της πανδημίας και των αυστηρών μέτρων που έχουν ανακοινωθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης της, πολλά νοικοκυρά φέτος στις δηλώσεις τους θα δηλώσουν χαμηλότερα εισοδήματα, γεγονός που θα τους επιτρέψει να «πιάσουν» το εισοδηματικό όριο που θα τους δώσει το κλειδί για να έχουν πρόσβαση σε ευεργετικές διατάξεις με μειωμένους φόρους, μεταξύ των οποίων και το κούρεμα 50% του ΕΝΦΙΑ.

Όπως φαίνεται, οι πολύμηνες αναστολές στις οποίες έχουν μπει πολλοί εργαζόμενοι θα οδηγήσει σε μειωμένα φορολογικά εισοδήματα και άρα σε μειωμένες φορολογικές δηλώσεις.

Άλλωστε, εκτός από τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα, γενναία μείωση εισοδημάτων θα αποτυπωθεί και στις τάξεις των ελεύθερων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολούμενων.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.