Επικαιροτητα

Τρίπολη: Κρούσμα κορωνοϊού στο 7ο Δημοτικό

Τι αναφέρει η ενημέρωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Κλειστό για το προβλεπόμενο διάστημα θα παραμείνει το Δ2 του 7ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού σε μαθητή. 

Σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων κοινοποιεί το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, ενημερώνοντας παράλληλα ότι το σχολείο θα λειτουργεί από σήμερα κανονικά, εκτός από το συγκεκριμένο τμήμα.

Καλησπέρα σε όλους!

1) Επειδή υπάρχουν εύλογες ανησυχίες και απορίες μεγάλης μερίδας γονέων σχετικά με το περιστατικό εμφάνισης κρούσματος Covid-19 στο σχολείο μας, επισυνάπτουμε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ  που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι περισσότερες απαντήσεις βρίσκονται μέσα σε αυτό. 

2) Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μας με την κ. Διευθύντρια του σχολείου μας και παράκλησή της, δημοσιεύουμε την κάτωθι δήλωση/ ανακοίνωσή της:

"Αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά ΟΛΑ τα τμήματα του σχολείου μας ΕΚΤΟΣ του Δ2 το οποίο θα συγκεντρωθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων όπου θα βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα. Οι γονείς του τμήματος έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά και θα ενημερωθούν και αύριο για την συνέχιση των μαθημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης. Συνιστώ ψυχραιμία σε όλους του γονείς!"

Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον μαθητή του σχολείου μας. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.