Επικαιροτητα

Κλειστά σχολεία και σε Μεγαλόπολη, Γορτυνία

Ανακοινώσεις των δύο δήμων.

Με τηλεκπαίδευση θα διεξαχθούν τα μαθήματα σε δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια των δήμων Μεγαλόπολης και Γορτυνίας όπως ενημέρωσαν το βράδυ της Κυριακής οι δύο δημοτικές αρχές.

"Ανακοινώνεται ότι, λόγω του ισχυρού ψύχους που αναμένεται να επικρατήσει αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, και των ειδικών μέτρων με τα οποία διεξάγεται η διδασκαλία στις σχολικές μονάδες (ανοικτά παράθυρα) για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, τα μαθήματα θα γίνουν μέσω τηλε-εκπαίδευσης", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του δήμου Μεγαλόπολης.

Ο δήμαρχος Γορτυνίας αποφασίζει: "Την προσωρινή διακοπή των μαθημάτων στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που λειτουργούν εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Γορτυνίας, λόγω χιονόπτωσης - παγετού και επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή των μαθητών στους σχολικούς χώρους".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.